Yıldızlar İnşaat İstatistik Sosyal Hizmetler Nak. Tur. Tic. Ltd. Şti. Meltem Mah. Sakıp Sabancı Bulv. Antalya Kapalı Spor Salonu 2. Kat 2 Nolu Ticari Ünite Muratpaşa / ANTALYA

İletişim Bilgileri

  • 0242 323 00 89
  • info@yildizlartour.com
  • 7/24 Hizmetinizdeyiz
  • Şirinyalı Mah. Tekelioğlu Cad. 6/5 Başar Apt. Muratpaşa, Antalya

Hakkımızda

Anasayfa Hakkımızda
Biz Kimiz? Neler Yapıyoruz?

Yıldızlar Turizm & Seyahat Acentası

Yıldızlar Turizm Seyahat Acentası 2004 yılında kurulmuştur. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan YILDIZ, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şengül YILDIZdır. Şirketimizin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan YILDIZ; Spora 8 yaşında başlamış, Taekwondo, Kungfu, Karate, Basketbol, Tenis, Futbol, Yüzme gibi bir çok spor dalında sporcu olarak çalışmalar yapmıştır. Kick Boks sporunda Milli Sporculuk, Milli Antrenörlük yapmış, Ulusal ve Uluslararası düzeyde üstün başarı belgesi almıştır. 1991 Yıllarından bu yana Almanya’dan başlayarak yüzlerce ülke gezmiştir.

Uluslararası Kuruluşlarda Temsilciliği bulunan Hasan YILDIZ, İngiltere, Almanya, Amerika, Tayland gibi ülkelerde eğitim almıştır. Türkiye Muaythai Federasyonu, Bağımsız Mücadele ve Savunma Sporları Konfederasyonu kuruculuğunu yapmıştır. Spor Organizasyonları alanında, Süper Ligler, Halk Eğitim Modüler Programları, Balkan Şampiyonaları, Üniversite Muaythai Şampiyonaları, Uluslararası onlarca projeyi başlatmıştır ve düzenletmiştir. Hasan YILDIZ; 40 İlkeden üyesi olan EMF-Avrupa Muaythai Federasyonu Asbaşkanlığını yürütmektedir. Küçük yaş itibaren Babasının işyerinde Otomotiv Yedek Parça ticareti ile işe başlayan, iş hayatına, Özel Spor Tesisi, Spor Kulübü yöneticiliği, şuan Şirket yöneticili ile devam etmektedir.

KÜLTÜR VE TURİM BAKANLIĞI A BELGELİ SEYAHAT ACENTASI

TÜRSAB (TÜRKİYE SEYAHAT ACENTALARI BİRLİĞİ) ÜYESİ

ULUSLARARASI HAVA TAŞIMACILARI BİRLİĞİ

6149

Mutlu Müşteri

560+

Turistik Organizasyon

15

Yıllık Deneyim

450

Spor Organizasyonu
Yıldızlar Sizlerle...

15 Yıllık Deneyim

Şirketimiz 15 yıllık deneyimle, Turizm sektöründe, spor organizasyonlarıyla, Profesyonel müsabakalar ve turnuvalar ile ses getirmiştir. Şirketimiz bünyesinde yer alan istatistikte alanında siyasi partilerin yerel başarı oranını belirleme de uzman kadro ile yapılan, istatistikler ve anketler sonucu doğruluğu, güvenirliği ile başarı kazanmıştır. Turizm Acentası olarak Yurt içi ve yurt dışında organizasyonlar düzenleyen firmamız, bulunduğu alanlarda yaptığı organizasyonlarla tanınmıştır.

Türkiye’nin her bölgesinde özelikle, Antalya bölgesinde otellerle anlaşmaları olup yurt dışına kadar uzanan geniş bir çizgiye sahiptir. Otellerde her türlü Kongre, Seminer-Toplantı ve Organizasyonlar, Yarışma ve Turnuvalar düzenleyebilecek ekip ve ekipmanlara sahiptir, Yıldızlar Turizm ve Spor Organizasyon deneyimli kadrosuyla, Misafirlerimizin havaalanı transferi ve lokal transferlerinde, taşımacılık hizmetinde oldukça başarılıdır. Şirketimiz ve Turizm Seyahat ve Spor Organizasyonunda tecrübeli Acentamız Kültür ve Turizm Bakanlığı A Lisansı ve TURSAB üyesi olup, deneyimli kadrosuyla spor organizasyonlarda, iş bitirim belgesine sahiptir.